Let’s Do It, un succes la Mediaş!
26 September, 2010
12

We’ve done it, la Mediaş şi împrejurimi!
A fost o zi plină… sincer nu mă aşteptam, respectiv nu ne aşteptam ca să se strângă aşa mulţi voluntari, mai exact 600. Iniţial erau înscrişi aproximativ 350, dar dimineaţa la primărie, sau direct în “actiune” s-au mai completat liste!  Fiecare echipă a primit câte un morman. Markus, Daninho şi cu mine, nu eram înscrişi dar… nu contează să te înscri, contează să participi! Am avut şi nişte probleme cu masina, dar până la urmă am putut “decola” şi primul morman a fost la ieşire din Moşna, un sat de lângă Mediaş, nu era mare şi l-am rezolvat unu, doi! Apoi ne-am dus să ajutăm, la fosta groapă de gunoi, evident nu sa putut muta toată groapa în alt loc, dar a fost curăţată padurea din jurul ei, e mult mai curat! Groapa va fi eliminată ulterior de maşinării. Acolo erau elevi din SNG şi ROTH, veniţi cu autocarul, împreună cu 2 profesoare şi antrenorul echipei Gaz Metan Mediaş, domnul Pustai.

În total s-au strâns 2500 de saci, atât din Mediaş cât şi din împrejurimi.
În primul rând, mă bucur că oriunde, la orice activitate, chiar şi la gunoi, cunoşti lume nouă, adică nu stagnezi… atunci când nu mai cunoşti lume nouă, când nu poti socializa, etc… e grav!
Pe lângă că am făcut ţara mai curată am cunoscut şi lume nouă, ne-am mai şi distrat şi totul a fost frumos!
Echipa noastră, o echipă de valoare şi foarte dragă a fost formată din: Bianca, Raluca, Ioana, Edith, Paul, Markus şi Daninho.

Vă recomand să vizualizaţi interviul acesta, care conţine şi o fază mai distractivă cu un interviu, printr-o ramă de TV. În cadrul slide-ului, pe final am postat câteva fotografii de la Anca, care a avut o echipă deosebită şi care au făcut curat la eleşteu şi câteva de la Mircea, din Dumbrăveni.

Totul sa terminat cu un folk-party susţinut de grupul Motto.

Leave a Reply

12 comments

 1. Lets do it again Romania! :))

  1. acuma nici chiar in fiecare zi =)) la G. ii place sa faca curat :))

   daca in 25 a facut curat si in 26 zice lets do it again :))

   am inteles…. ca numa de 3 ori pe an :)) am inteles!

 2. Totul e bine cand se termina cu bine. Si ziua de ieri chiar s-a incheiat frumos.
  Ma uit acum pe fereastra si ma bucur ca a fost LDIR in 25 nu in 26 septembrie :))
  Felicitari echipei! Si tuturor celor implicati!
  Cu placere pt poze 😉
  Imi place articolul tau 😀

  1. mersi 🙂 era bine de era un pic mai scurt articolul :))

   pai astazi, adica 26… LDIR era FAIL!!!
   da! a fost frumos 🙂

 3. pacat ca nu va tine prea mult , noroc ca vine iarna si nu mai iasa lumea la iarba verde , oricum ar trebui sa facem mai des asa ceva:)

  1. apoi nu trece mult timp si fac astia iara lets do it romania si nu apuca astia sa arunce cat adunam noi :))

  1. ai dat comantariul cu numarul 1000 😛

   e MEDIAS ca noi eram din Medias 😛

 4. Bravo, bloggeri medieseni!

 5. […] Mediaş Mentorship ediţia a 2-a… TweetAzi la Mediaş Mentorship, ediţia a 2-a, am avut plăcere de a o asculta pe Cristina Daniela Pustai, care ne-a vorbit despre voluntariat, mai exact cât de greu a fost să aduni 729 de voluntari din zona Mediaşului, pentru proiectul Let’s Do it Romania. […]

 6. […] participat 729 de persoane numărate şi semnate la acţiunea Let’s Do It, Mediaş […]

 7. […] am spus Let’s do it Mediaș !Am participat 729 de persoane numărate şi semnate la acţiunea Let’s Do It, Mediaş !Împreună am strâns 1200 de tone de deşeuri ,din partea de nord a judeţului Sibiu, Mediaş şi […]