Fotoreportaj
Detalii: WorldWide PhotoWalk acum şi în Braşov – 24 Iulie, în toată lumea şi în acelaşi timp…
18 July, 2010
0

Traseul din Braşov: Ne vom intalni la orele 17 dupa-masa in Parcul Titulescu, mai exact in coltul vizazi de Scoala de Arta Populara din Brasov (Str Lunga), am hotarat ca si traseu sa ne plimbam un pic prin parc, o sa avem parte de domnii care joaca sah – de parintii, bunicii care isi plimba copii, nepotii prin parc. Speram ca va fi o zi frumoasa si ne va permite lucru asta.

Evenimentul presupune o oarecare dinamicitate si vom incerca sa nu zabovim foarte mult prin parc decat este necesar si ne vom indrepta usor spre Cladirea Consilului Judetean….

(aici va fi primul punct de oprire pentru cei care au ramas in urma); de aici vom merge usor spre magazinul Universal, ar fi interesant sa urcam pana sus si sa facem ceva poze de la inaltime, de pe terasa localui care exista la ultimul etaj in magazinul Universal/Star – de aici vom urca incetisor pe promenada de sub Tampa.. ne vom odihni un pic la ivzor/Apeductul C Kertsch vom bea putina apa rece, ne vom destine ca sa ne continuam drumul catre Bastionul Tesatorilor si vom cobora pe la Olimpia – usor pe Str. Castelului -> traversand Strada Sforii si indreptandu-ne catre Biserica Neagra si intr-un final catre Piata Sfatului..Sfarsitul traseului..

Dupa terminarea turei foto( photowalkului) ne vom opri la o terasa sau o cafenea vom vedea ce ne convine cel mai mult – eu zic ca cel mai bine de hotaram pe ultimul moment si in functie de vreme..

Via: WorldWidePhotoWalk.com

ATENTIE: Trebuie să te înscri pe linkul de mai sus! Maxim 50 de locuri.

Leave a Reply