Evenimente
1 Decembrie 2009 – Alba Iulia
4 December, 2009
11

Totul a început cu prima poză, evident prea somnoros ca să fie clară… defapt aşa vedeam eu lumea la ora aia, în gară… sau aveam nevoie de ochelari? Aşteptam nerăbdător să ajungă un tren care să şi plece, odată ajuns, către Alba Iulia. Cu mic, cu mare, toţi se îndreptau în direcţia aia… unii cu câte un steag, alţii cu mai multe sau chiar şi fără…

Noi nu ţineam neapărat să prindem toată parada, concertul, tunurile, etc… Noi ne-am dus să ne distrăm, să vedem cetatea din Alba care este o minunăţie, să fluturăm şi noi câte un drapel şi să ne îndulcim ochii cu tricolorul României care era peste tot şi să bem un păhărel de vin fiert în cinstea ei.

Totul sa terminat frumos, cu un apus mult mai clar, deşi… mult mai obosiţi. Dar… a meritat!

Update: am uitat să pun portretul care mie, îmi place foarte mult…

 

Leave a Reply

11 comments

 1. deci asa a sarbatorit alba-iulia…imi plac fotografiile mai ales portretul, cea cu “vantu de jos” si gara…ambele "viziuni":)

  1. noroc ca ai spus tu portretul… pentru ca eu stiam ca sunt doua… si cand ma uit… unu lipsea :)) si asa l-am adaugat si pe al doilea.

   mersi 🙂

 2. he he cu placere…daaa, e adorabil…:)

 3. 🙂 ultima poza…. 🙂

 4. deci…cu astea mi-ai uns sufletzelul:)…Multumesc!:)…Poate o sa mai treaca ceva timp pana o scap de toate regretele ca nu am fost si eu acolo cu tine si in orice formatie…dar pana atunci, sunt mandra ca te mai am langa mine…da…si evident: mandra ca sunt romanca!!!!:D:D:D:D:P

  1. nu te iert! :)) nu ai venit, gata… m-am suparat 😛

 5. Macar la Alba Iulia se mai respecta ziua de 1 decembrie . Am fost si eu anul trecut pe acolo si am ramas impresioanata . Pozele sunt super dragute . Mie prima imi place cel mai mult .

  P.S : Sa ne *indulcim ochii tricolorul

 6. mersi 🙂 nici nu am observat ca am uitat un "n"…
  e frumoasa traditia si bine ca o respecta 🙂 mie imi place cetatea 🙂

 7. Bah, da poze cu noi nu pui… ???