Peisaje
Waiting to walk again…
14 November, 2009
18

E ora 4.24, dimineaţa, seara, noaptea cum vreţi voi să îi spuneţi, cert este că eu nu am somn deşi casc din minut în minut!
Aştept să se facă zi şi să ies din măgăoaia asta de cămin ca să merg liniştit până la magazin să îmi iau un plic de 3 in 1… nu de alta, dar ce o să zică lumea dacă merg la ora asta la magazin, de parcă mi-ar păsa!
Am plecat de undeva, evident de undeva de unde nu trebuia să plec pentru că acuma simt frigul… e pustiu pe holul căminului, deoarece sunt singurul “calorifer” care respiră şi încearcă să încalzească 4 etaje. Nu fac faţă!
Nu credeţi că e mult mai frumos, când dormi sau cel puţin încerci să adormi în bratele cuiva, chiar dacă poate nu ai somn şi te chinui să stai acolo, vrei să stai acolo, încerci din toate puteriile să nu te mişti să pari adormit… Sau atunci când simţi mâna celuilalt cum se îngreunează pe corpul tău, când tremură după ce aţipeste şi cum respiră când doarme…
A venit iarna, frig, mâinile tot timpul reci, fularul parcă mă spânzură, picioarele nici vorbă să fie calde, ceaiul nu ţine de cald mai mult de 5 minute… măcar dimineaţa când te trezeşti să mai găseşti pe “frigiderul” din cameră 2-3 cuvinte calde sau de ce să nu te trezească buzele calde a unei persoane de sex frumos, fără cuvinte!

Leave a Reply

18 comments

 1. 🙂 she’ll be there someday..

 2. Ne-am mai intalnit noi pe la 4 prin camin :)),In caminul 4 nu prea cred k o sa te trezeasca niste buze calde asa de dimineata … decat ale lui "Colegu" =))). Ai "Five Stars" de la mine. 🙂

 3. eiii na…pe mine m-ai impresionat si nu m-ai impresionat cu asta:))))…Si stati linistiti, oameni buni, ca ea e acolo:P:P…:)…atatea “suparari”, ia sa nu te mai aud:))))):P

 4. Nice! Very nice!
  sanatate…

 5. stii de cine zice achilianu ca e very nice?:P…de mineeeee:))))))))))

  1. da sa traiti! evident ca de tine zicea :)))

 6. nu mai stii anu trecut, prin sesiune cand ne duceam la magazin la 5 dimineata…? acu’ ti-o fi jena 😛

  1. pai nu imi e ca doar deaia am zis "de parca mi-ar pasa" si am taiat :))

 7. Mie, cel mai nasol mi se parea cand ma intorceam din Piranha ( caminele regie, ca nu stiu, voi de care vorbiti?! ) si trebuia sa trecem pe langa oamenii din statia de autobuz care se indreptau spre serviciu (tot pe la 5-6 dimineata). Frumos scris!

  1. Noi vorbim de caminele din Brasov… Memorandului 🙂

 8. Frumos spus..sunt intr-adevar momente cand simtim singuratatea mai profund ca niciodata, eu iti doresc sa nu ai parte de astfel de momente. Depinde de tine!

  1. am avut destule… acuma nu mai am 😀 evident, deocamdata…

 9. iar te salvez de 13…cu mine ai tu noroc, altfel ai umbla tot cu ghinionul deasupra capului.

 10. ooo…. ca puteam sa ma holb 3 zile si nu-mi dadeam seama ca e turnu negru :))… faina idee, faina fotografie;)

 11. noh… de texte nu mai comentez, dar fotografia unde e facuta?

  1. din piata sfatului catre turnul negru 😛

 12. Imi place cum ai scris, daca nu ai intalnit acea persoana care sa te tina in brate, o vei intalni.