Festival Medieval Mediaş… destul de reuşit!
20 July, 2009
5

Până la urmă a fost destul de frumos şi anul acesta la a-V-a ediţie a festivalului medieval din Mediaş, în prima zi am luat şi aparatul cu mine, am zis că poate se merită, a fost cald afară şi totuşi cavalerii si domniţele erau pe front, a venit şi o ploaie torenţială de scurtă durată, care a cam speriat lumea, acoperişul scenei a fost lasat jos şi majoritatea s-au îndreptat către casă… eu m-am adăspostit doar ca să nu îmi ploaie aparatul, dacă nu as fi rămas în ploaie. După ploaie totul a revenit la normal, lumea a început să se întoarcă şi a început spectacolul cu Iluzionism, jocuri cu foc şi cunoscutul Ducu Bertzi care a cântat destul de frumos, cel mai mult mi-a plăcut “S-aşa-mi vine câteodată” , piesa aceasta a fost cântată şi a doua zi de Vasile Şeicaru, mie mi-a plăcut mai mlt cum cântă Vasile Şeicaru, în general, deşi piesa aceea a fost interpretată mai bine de Ducu Bertzi. A doua zi nu am urmarit mare lucru, doar la iluzionism cum si-a băgat “nebunu” ăla sabia pe gât în jos, cum se juca cu şarpele şi cum a înghiţit nişte lame şi apoi le-a scos toate legate pe o aţa… clar e o iluzie… aaa şi am mai văzut cum jonglau domnişoarele, cu foc, erau parcă şi domni… 🙂 şi focul de tabără cum au ars ultima vrajitoare din Transilvania pe rug.

În timpul festivalului, ca orice om normal, mai trăgeam cu ochiu ici-colo după câte o domnişoară 🙂 în ultimele 3 poze e o Domniţă atrăgatoare, o fată din Mediaş, nu o cunosc, da era destul de drăguţă şi făcea fotografii faine :D, aşa şi… Domniţa “camera-man” 🙂 Oricum, o să mai vorbesc despre fete care se distrează şi cum o fac, pentru că sunt puţine fete simple, care se distrează şi de treabă 😉 … însă tot respectul pentru cavaleri, care a doua zi s-au luptat până şi în fântâna arteziană, a fost beeeetooonnn… ei nu numa că lucră, dar chiar se ştiu distra şi mai e intro poza “preotul”  tot timpul cu cana după el şi cu vrăjitul fetelor, tot respectul pentru cavaleri şi domniţe… in a-2-a poză se vede că simţeau până şi dansul, muzica, în jurul unei săbii…

După festival, am fost în: Six feet under (6 merti sub pământ), un bar, strict interzis maneliştilor :)), acolo îmi place, doar că înăuntru nu le prea mergea clima şi era foarte cald… aşa că am stat afară, pe jos că acolo nu era terasă da a fost fain şi pe jos, erau mulţi, mulţi care se stiu distra şi multe fete draguţe… apoi pe la 3 noaptea am ajuns şi noi acasă 🙂

 

 

Leave a Reply

5 comments

  1. a fost foarte, foarte fain… ne vedem la Sighisoara 🙂

  2. E frumos ca stii cum sa te bucuri de evenimentele de genul din orasul tau. Bine, e bine ca aveti astfel de evenimente.
    Frumoase poze, spontane.

  3. O plecaciune pentru domnul cavaler. Keep your sword up. I'll be watching you 😉

  4. salut, interesant post, ma bucur ca am vazut poze de la festival; eu sunt din Medias dar am plecat de acolo in 2000, si pe vremea aia nu se organiza.

    mai trec p'aici.

    1. ma bucur ca iti place 🙂 te mai astept!