Altele
O campanie excelenta, care a luat sfarsit!
14 June, 2009
0

Pacat… Brasovul este un oras minunat si trebuie sa fie curat! Acum de ce sa spunem doar desprea Brasov acest lucru?? Trebuie sa pastram Romania curata!

Pentru mine au fost trei zile mai mult decat frumoase. Si ce concert… minunat! Cel mai frumos a fost la Cargo, unde lumea chiar sa distrat, ploua afara cu galeata si oamenii nu plecau… Adica, normal daca iti place ceva si chiar vrei cu adevarat, nu te opreste nimic.

Oricum, ceea ce conteaza este ca sunt dezamagit de multa lume, pentru ca merg la fotografiat in anumite zone si… ca sa fac o fotografie sau o simpla poza, trebuie sa mai arunc un pet de bere si doua trei plase, sa nu intre in cadru. Pai e posibil asa ceva?? E posibil! Dar nu e frumos!

>Aici<   gasiti mai multe poze si informatii, eu sustin Umbrela Verde si am pus si eu trei poze mai slabute pentru ca nu am avut aparatul la mine. Omuletii verzi… Cei mai verzi din Umbrela Verde!

Fii ZU, fii ZUper educat! Daca ai masina si vrei sa iti lipesti sticker-ul din ultima poza pe ea, il poti avea de aici! Eu nu am masina, inca, dar din toamna daca o sa mai fac rost de sticker o sa lipesc si eu!! Dar credeti ca nu am?? ce?? Sticker DOMNE… Am pe laptop :)!


Leave a Reply