Calatorie plăcută!
28 June, 2009
6

Sper ca îmi da-ți voie ca, cotețu, Personalu, să nu îl numesc tren, adică e și acela un tren, dar nu pentru a avea satisfacția unei călătorii, bine că pentru studenți e foarte bun, e ieftin! Dar mai merităm să ne respectăm și noi din când în când…

Acum 3  zile când trebuia sa mă întorc în Brașov, nu vroiam sub nici o formă să vin cu Personalu, pentru că era cald, merge cu 3 viteze: încet, încetișor și foarte încet. Am venit cu Acceleratu… e mai comod, mai frumos, oamenii sunt mai civilizați și din navetă, am făcut să fie o calatorie placută!

Am citit despre fotografie, am învățat lucruri noi despre fotografie, am ascultat muzică, am avut timp să mă gândesc la unele lucruri, am avut timp să mă simt liniștit…mă gândesc acum că dacă eram sofer nu aveam acest timp la dispoziție… așa că atât timp cât sunt student prefer trenul pentru a mă relaxa și a admira peisajele… Călătorie plăcută!!

Îmi aduc aminte și ce piese ascultam în timp ce am făcut pozele:

Eric Clapton – Wonderful Tonight respectiv Eric Clapton – Lay Down Sally

Leave a Reply

6 comments

  1. 😀 … zambesc pentru ca vad ca te inspir :))

  2. recunosc 😀

  3. sincer ideea e buna dar pozele nu sunt prea reusite … a 2-a poza e mai buna dar…trebuia sa mai tai un pic din spatul negru din stanga

  4. 😀 scz daca te-a deranjat sinceritatea

    1. nu ma deranjeaza deloc! mai mult ma dernajeaza sa aud doar super fain, excelent si numa de bine chiar daca stiu ca nu sunt destul de bune, pentru ca nu am nici aparatura destul de buna si sa fim sinceri… toti facem greseli si daca primim numa laude… nu putem inainta! ramanem pe loc… deci va rog, criticati-ma si iti multumesc ca ma critici!