Street
Singuratatea… o pata pe obraz.
20 June, 2009
4

“Despre adevarata singuratate nu vorbim decat in soapta. Nu putem tine conferinte publice despre ea. Dealtfel, ce mai inseamna o singuratate trambitata? Nu voi recunoaste decat in fata mea ca sunt singur. Si uneori prefer sa mi-o ascund si mie.”

“Unicitatea vine din sinceritatea pe care o avem fata de ceilalti, dar in speta, fata de noi insine. Iar in sinceritate se afla si nevoie de singuratate.”

– de Octavian Paler –

Leave a Reply

4 comments

  1. Nici o legatura cu acest post… dar am citit "Despre mine" adica despre tine, si ghici ce? m-ai facut sa zambesc din 2 motive:
    1. ma regasesc in majoritatea lucrurilor scrise acolo
    2. scrie exact ce staim eu despre tine

  2. Orice om are nevoie macar de cateva clipe de singuratate… sa se gandeasca la el, sa se reculeaga, sa se odihneasca, sau, de ce nu, sa nu se gandeasca la nimic. Iar cand aceasta singuratate este tulburata, acesta este brusc rupt de sine, reintra in viata cotidiana, se intoarce la grijile zilnice, la stresul care societatea ti-l impune… Consider ca omul are dreptul la un pic de singuratate.

  3. Ce pot sa zic,imaginea e atat de faina,incat e absurd sa zici ca batranelul pare singur..are vara,are verdeata,are soarele si cerul senin..:) cat despre singuratate in general..poti crede ca esti singur chiar daca ai 100 de oameni in jurul tau.dc? ptr ca e o chestie de subconstient..unii pot trai asa..eu detest singuratatea..si au fost cateva zile in care simteam ca nu am pentru ce continua,atat de tare m-a marcat faptul ca dintr-o data,nu mai aveam pe nimeni langa mine..sau cel putin asa vedeam eu lucrurile..dar sa lasam cuvintele "prea mari":P multa,dar multa bafta la ASC si astept cu nerabdare sa-ti citesc urmatorul post!somn usor:*

  4. There is no dark side of the moon. In fact, it's all dark. 🙂